Video

Door de opkomst van breedband internet, social media en instant messaging, wordt er steeds meer gebruik gemaakt van digitale video. De video wint vooral aan belangstelling bij mensen waarbij de indeling van de woning belangrijk is. Een video vervangt niet de woningfotografie, maar biedt wel in een paar minuten een goede eerste indruk van de woning. Het is een laagdrempelige, leuke en zeer onderscheidende manier om uw object te presenteren.

Meer info over de woningvideo op Funda: Funda woningvideo

Woningfilm

“De nieuwe manier voor het presenteren van uw woning

Maak het plaatje compleet

Heel ons leven bestaat uit bewegende beelden, wat is er dan beter om uw woning op deze manier te presenteren? Het kan af en toe moeilijk zijn om ruimtes in te schatten op basis van alleen foto’s en plattegronden. Met onze woningfilms geven wij levensecht beeld van de omvang, indeling en mogelijkheden van de woning. Geen lange video’s met een voice-over, maar een korte en vooral interessante belevenis om het juiste beeld te schetsen. Het kan net dat extra duwtje in de goede richting geven voor een daadwerkelijke bezichtiging.

Voorbeeld woningvideo

Een digitale bezichtiging, of gewoon als naslagwerk. Mensen alvast kennis laten maken met de woning, dat is wat we willen bereiken met onze woningvideo. Geef de mensen op deze manier alvast de kans om door de woning rond te lopen. Een video geeft niet alleen goed overzicht van het object, maar het geeft ook een duidelijk beeld van de sfeer. Kortom: een sneak preview van uw woning! Tevens is het is de ideale manier voor potentiële kopers, om na een bezichtiging nog even terug te kunnen kijken naar de woning.

© 2014 ExposureHome.nl