Fotografie

Na vele woningen te hebben gefotografeerd mogen we zeggen dat we ons vak verstaan en daar plukt u de vruchten van. Wij vinden het belangrijk dat de bewoners de woning ook daadwerkelijk herkennen in de foto’s. Door dit te realiseren worden er ook de sfeer en detailfoto’s gemaakt van de woning. Pas dan is er sprake van een complete fotoreportage. Een realistisch beeld van de werkelijkheid die de sterke punten van de woning naar boven brengen.

Meer info over de 360° foto’s op Funda: Funda 360° foto’s

360 graden fotografie

“Alsof u er zelf bij bent”

Hoogtefotografie

“Fotografie vanuit een ander perspectief”

Woningfotografie

“Uitstraling op niveau”

Alsof u er zelf bij bent

Steeds meer websites zoals Funda ondersteunen 360 graden, of zelfs 360×180 graden panorama’s. Woningen waarvan 360×180 (bolvormige) panorama’s zijn gemaakt, worden als eerste weergegeven bij een zoekresultaat. Hierdoor bent u verzekerd dat uw woning meer opvalt en daardoor dus sneller door een potentiële koper of huurder wordt opgemerkt. Door middel van een Google Cardboard waarin u uw smartphone kunt plaatsen of zelfs een VR bril, stapt u virtueel de woning binnen terwijl u om u heen kunt kijken.

Fotografie vanuit een ander perspectief

Hoogtefotografie biedt ongekende mogelijkheden voor uw vastgoed. Met een speciale mast waarop de camera zit maken we foto’s tot 7,5 meter hoogte. Hierdoor is het mogelijk om een prachtig en duidelijk beeld te creëren van de ligging en de omgeving die vanaf de grond niet zichtbaar zijn. Door deze manier van fotograferen heeft u een beter overzicht, van bijvoorbeeld het straatbeeld, tuin of omgeving. Maar ook een nieuw dak, zonnepanelen of andere details kunnen beter in beeld worden gebracht.

Uitstraling op niveau

Alles begint met die eerste indruk, een foto die het verdere verloop gaat bepalen. Daarom is het belangrijk om deze zo goed mogelijk neer te zetten waardoor er interesse wordt gewekt, nieuwsgierig naar meer, zodat er een fotoreportage ontstaat die blijft boeien. Wij zorgen ervoor dat geïnteresseerden een goed beeld krijgen van uw woning. Het is bewezen dat een professionele fotoreportage ervoor zorgt dat een woning eerder wordt bezichtigd.

© 2014 ExposureHome.nl