Plattegronden

Floorplanner is de nieuwe standaard op Funda om een plattegrond interactief in zowel 2D als 3D aan te bieden. Wij zorgen ervoor dat elke centimeter van uw woning in kaart wordt gebracht. Door onze korte levertijd van 48 uur heeft u de garantie dat gecombineerde diensten zoals foto en video altijd gezamenlijk als 1 pakket wordt aangeleverd. De unieke 3D-weergave, de mogelijkheid om de woning virtueel in te richten met meubels, plus de ranking-voordelen op Funda, maken deze FML plattegronden de juiste keuze.

Meer info over de Floorplanner plattegrond op Funda: Funda plattegrond

Floorplanner

“Plattegronden visualiseren”

NEN2580 Meetrapport

“De inhoud en gebruiksoppervlakte”

Woning inmeten

“Meten is weten”

Plattegronden visualiseren

Een aangeleverde bouwtekening of zelfgemaakte schets van het object is voor ons genoeg om deze om te zetten naar een Floorplanner plattegrond (FML bestand). Mocht u zelf geen gegevens van het pand hebben, dan kunnen wij deze alsnog voor u komen inmeten. Dit is ook te combineren met woningfotografie of woningvideo. Doordat wij conform de NEN2580 norm werken bent u verzekerd van een nauwkeurige meting.

De inhoud en gebruiksoppervlakte

Uw woning wordt door ons volgens de NEN2580-norm ingemeten en de metingen worden verwerkt tot een meetrapport. Deze meting kan tevens worden gebruikt om een Floorplanner plattegrond (FML bestand) te maken die geschikt is voor Funda. Bij het meten van een woning kan er verwarring ontstaan over bijvoorbeeld gemeenschappelijke ruimten, schuine wanden op zolder of de ruimte onder de trap. Dit wordt ondervangen door de NEN2580.

Meten is weten

Bent niet in het bezit van een (bouw)tekening of plattegrond van de woning? Geen probleem! U kunt dan een afspraak met ons maken zodat we op locatie om uw woning komen inmeten. U ontvangt een NEN2580 meetcertificaat voor de woning. Wij hebben jarenlange ervaring met het inmeten van vastgoedobjecten. We gaan accuraat en nauwkeurig te werk voor het beste resultaat. De meetrapporten kunnen ook worden geleverd inclusief 2D en 3D Floorplanner plattegronden (FML bestand).

© 2014 ExposureHome.nl